Lagu Darso Halangan Diri

Download Lagu Darso

Nah itu dia kira-kira terjemahan lirik lagu balebat. Demi anjeun diri kuring moal mungkir Demi anjeun jangji kuring moal jalir Ulah rek hariwang ulah rek salempang Hate kuring moal arek lunca mulang. Itu dia teman-teman dumai netizens terjemahan lirik lagu Sunda judul halangan diri. Duh balebat gening geus katembong caang Ngalangkangan carita nu maksa datang Ieu hate teu benang disisilihkeun Rek di pelang ku anjeun aduh jungjunan. Kita saling menjaga satu sama lain sampai ajal menjemput.

Na kunaon sagala rupa ngan aral gagal jeung gagal Soal cinta jeung usaha kandas pamaksadan Kamudahan bet ngabalieur kalapangan naronggongan Paruntungan lumpat ngajauhan naha naha kunaon. Semoga bermanpaat dan mohon maap jika masih banyak kekurangannya. Semoga bermanpaat ya dan mohon maap dari segala kekurangannya. Sakur dalam jika diartikan ke dalam bahasa Indonesia adalah cuma atau hanya sedangkan ngimpi adalah mimpi. Duh panutan ati teu aya deui mung salira Nu teu weuleh merenah na mangsa simpena hate Unggal dinten sasarengan tibarung ku rasa deudeuh Asih deudeuh tong leungit tetep sing rakeut.

Create a free website or blog at WordPress. Email required Address never made public. Teu wasa mun tea kudu papisah Geus kapalang deudeuh Hate geus kapalang nyaah Teu wasa mun kudu ngalaksa-laksa Dalah dikumaha meureun geus kieu kuduna. Lidah terasa pahit tidur pun tak nyenyak.

Notify me of new posts via email. Itulah kira-kira terjemahan lirik lagu panutan.

Balebat jika diartikan kedalam bahasa Indonesia adalah semburan cahaya menjelang pagi. Setiap hari selalu bersama-sama saling menyayangi. Panon cireumbai mapai-mapai pipi ragragan kana sajadah Nginget-nginget laku lampah ninggang salah jeung salah. Digelaran sajadah Saya bersujud pasrah Diri yang berlumuran dosa Berserah diri seutuhnya. Demi kamu tekadku takkan hilang Demi kamu hasratku takkan pudar Tidak akan pernah macam-macam Justru saya akan sangat menyayangi kamu.

Terjemahan lirik lagu Sunda judul demi anjeun miliknya Alm. Terjemahan lirik lagu Sunda judul Sakur ngimpi penyanyi Darso. Boa-boa halangan diri nu mangrupi dosa-dosa Nu ngajajar mani panjang sapanjang jalan kareta.

Hate anu meurih hate nu ngajerit kabeulit ku dosa-dosa Biwir nu ngageter ngedalkeun rasa jiwa ampun ampun duh Gusti. By continuing to use this website, of battleship you agree to their use. Demi anjeun tekad kuring moal ngilang Demi anjeun hasrat kuring moal pudar Moal arek lunca moal rek auntat Estu kuring ka anjeun rek mikanyaah. Demi kamu saya tidak akan mungkin bersilat lidah Demi kamu saya tidak akan ingkar Jangan hawatir apalagi takut Hati ku ini tidak akan pernah berpaling. Kembang ati nu mangkat igar na ati Bodas nyacas gambaran harepan suci Ngan hanjakal cinta urang kahalangan Teu narima lamun kudu peupeugatan.

Mengenai Saya

Chord Lagu Halangan Diri - Darso

Terjemahan lirik lagu Halangan Diri. Itulah kira-kira terjemahan dari lirik lagu Sunda judul dina amparan sajadah.

Ramalan Cuaca

Boa-boa halangan diri nu mangrupi dosa-dosa Nu ngajajar mani panjang sapanjang jalan kareta Aduh Gusti aduh Gusti kumaha ngentengkeunnana Aduh Gusti aduh Gusti kumaha ngabebaskeunna. Saestuna diri teu bisa kumaha Sabab tangtu baris aya mamalana Tapi hate sok sedih ku panangalna Da rumasa boga rasa nyanding cinta. Wayahna geulis wayahna Wayahna sing tumarin Ka Gusti urang sumerah Mugiya halal baroqah. Wayahna geulis wayahna Rek ditinggalkeun ku akang Lain akang rek sulaya Tapi demi cinta urang. Urang silih titipkeun diri dugi ka ajal Hirup bareng pineukanan kabagjaan Poma ulah rek muncur cinta nu urang Sok komo ka gembang ka bandang ku anu lian.

Halangan Diri - Darso

Panutan dalam bahasa Indonesia artinya Kekasih atau Pujaan.